Ontwerp voor de renovatie van de entree van een kantoorpand dat onderdeel is van het NS Station Haarlem. De kantoren bevinden zich op de verdiepingen en de entree op de begane grond was onduidelijk en saai.

Om fietsparkeren voor de entree te mijden hebben we betonblokken met verlichting aan weerszijde van het gangpad geplaatst. Een nieuwe deur met duidelijke huisnummeraanduiding en een sprekende luifel met verlichting moeten accenturen de entree.

Binnen draait de trap zich om een zuil heen met daarachter verscholen de lift. Een luifel bij de liftzone trekt de aandacht. De zuil is voorzien van stroken acrylaat met verlichting erachter. Ook zijn de naamsaanduidingen van de bedrijven die daar huisvesten in deze zuil opgenomen. In het hoge entreegebied zijn zes bolarmaturen opgehangen.

terug